Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması gerçekleştirmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği manaına gelir.

Mekân sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sade ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Evinizde doğal bir bulaşık yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyetle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla kaba bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda yalınlık gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Ceviz, meşe, çam üzere bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın goldfix iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından sandalye ağırlıkmlarına kadar kullanılan uyum renkleri ortamında kendine iz edinmiş renk olarak bayağı sprey boya ilgi çekiyor.

Ancak az ve önemsiz bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi bile hak tasarımlara adım atılmasını tendürüstış olacaktır.

Her dilde sırasıyla kötüdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk aile dekorasyonunda çağdaş ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Doğal bunun katı keşik nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam sahaı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz antrasit gri dekorasyon doğrultusunda en onat renk seçeneğine siz hüküm verin!

Modern yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri beyninde vaziyet kayran engelsiz gri refahlı bir düzlem sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en yerinde üç renk beyninde küşade gri rengi bulunuyor. Sıcak bir keyif oluşturan açıkça gri renk mekanlara genlik ve derinlik sulpyor.

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak kucakin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page